Energiezuinig

Energiezuinig

 

Wie kiest voor kunststof kozijnen en deuren, kiest voor energiezuinig wonen en dat scheelt enorm in de portemonnee. Kunststof kozijnen en deuren helpen mee aan energiebesparing door de wijze waarop de profielen gevormd zijn. Deze sluiten deze beter af dan hout.
De beste investering voor uw huis is te kiezen voor kunststof kozijnen die voorzien zijn van dubbel glas of, nog beter, triple (drievoudig) glas. Vergeet hierbij ook kelderraampjes, toiletraampjes en brievenbussen niet!
Door uw huis te voorzien van kwalitatief goede kunststof kozijnen met hoogrendementsglas bespaart u enorm op de energiekosten. Het kan zelfs een jaarlijkse besparing opleveren van maar liefst 30 procent op uw energierekening!
Naast het feit dat de constructie warmtebesparend is, helpt het ook geluid te weren, wel zo prettig wanneer de woning gesitueerd is aan bijvoorbeeld een drukke weg.

 

Energielabel woningen

Het energielabel is een rapport waarin bepaald is hoe energiezuinig uw woning is in vergelijking met soortgelijke huizen. Bij koop of verkoop van een woning is het daarom belangrijk over betrouwbare informatie te beschikken over de energiezuinigheid van de woning. Het energielabel geeft deze informatie. Het wordt berekend op basis van de mate van isolatie van de woning en de aanwezige verwarmings-, ventilatie- en watervoorzieningen. Er zijn diverse sites waar u gratis het energielabel van u woning kunt bepalen.

 

Rolluiken en/of zonwering

Wanneer wordt overwogen om ook rolluiken en/of zonwering aan te schaffen dan adviseren wij dit tegelijk met de kunststof kozijnen te doen. Dit om er voor te zorgen zodat ze een geheel vormen in de uitstraling.

Meer informatie aanvragen

Bel mij terug;