Extra informatie

Extra informatie


Vergeleken met andere materialen bieden kunststof kozijnen veel voordelen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, duurzaam en energiebesparend. Voordelig en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze door het verbeterde en geavanceerde productieproces in elke bouwstijl toepasbaar of het nu gaat om een jaren 30 woning of een nieuwbouw woning.

Bewezen topkwaliteit kozijnen

Kunststof kozijnen van Kozijnzeker, zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardige kozijn profielen. De constructie en materialen zijn sterk isolerend, waardoor direct een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot word bereikt. Maar dat is niet alles, ook aan de veiligheid word gedacht, wij leveren uitsluitend kozijnen voorzien van het beste en veiligste hang en sluit werk en zijn voorzien van SKG** of SKG*** , Onderzoek wijst uit dat deze maatregelen significant bijdragen aan uw veiligheid en veiligheidsgevoel. De extra maatregelen, als goed hang-en-sluitwerk, goede verlichting en overzicht in straat en wijk, zorgen ervoor dat inbrekers de woning graag overslaan.

Vakmanschap

Kozijnzeker heeft veel ervaring en productkennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen met liefde voor het vak; zij beantwoorden graag uw vragen en geven gedegen advies. We hebben een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij onmiskenbare kenmerken. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij volgen we op de voet en passen we toe in ons assortiment. U bent via ons altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Maatwerk

Alle kunststof, houten en aluminium kozijnen, deuren, (kiep-) schuifpuien, terrasdeuren worden door ons op maat gemaakt. Wij doen dit in eigen beheer, waar uw wensen worden vertaald naar een kozijn op maat. Elk product wordt aan de hand van de individuele eisen van de klant vervaardigd en is daarmee een uniek product.

Standaard kozijnen bestaan niet!

Meer informatie aanvragen

Bel mij terug;